XXL DODACI PREHRANI

Želite li poboljšati Vaše zdravlje, dobrobit i performanse odaberite XXL Nutrition proizvode iz naše ponude. Pošto smo i sami sportaši natjerani da se guramo više i dalje koristimo samo najbolje dodatke prehrani koji su laboratorijski testirani.
Kroz trening, prehranu i način razmišljanja naš je cilj pomoći Vama da lakse dosegnete svoje ciljeve. Make every workout count!

PROTEINI

Proteini, posebno proteini sirutke, neraskidivo su povezani sa kondicijom i sportovima snage. Proteini doprinose rastu mišićne mase i potiču oporavak mišića nakon fizičkog napora.

PROVJERI

GUBITAK TEŽINE

Znamo da mršavljenje nije uvijek lako. Stoga imamo široku paletu dijetalnih proizvoda, kako za muškarce tako i za žene, koji će Vam pomoći u postizanju Vašeg cilja.

PROVJERI

AMINOKISELINE

Aminokiseline su gradivni blokovi bjelančevina, svaki sa svojom funkcijom. Postoje mnogi oblici aminokiselina, poput (polu) esencijalnih aminokiselina kao što su leucin, arginin i glutamin.

PROVJERI

VITAMINI & MINERALI

Ako se ozbiljno bavite treningom snage, znate koliko je važna dobra prehrana i adekvatan odmor. Uz optimalan omjer bjelančevina, ugljikohidrata i masti, unos vitamina i minerala jednako je važan..

PROVJERI

PRIJE TRENINGA

Dodaci koji se konzumiraju prije treninga naširoko se koriste da biste na najbolji način iskoristili svoj trening. Nudimo najbolje Pre Workout prouzvode, svaki sa svojim jedinstvenim svojstvima.

PROVJERI

SNAGA

Na tržištu nema puno legalnih proizvoda koji povečavaju snagu i mišićnu masu. Jedan od rijetkih je Kreatin. Kreatin je možda najkorišteniji i najučinkovitiji dodatak koji možete uzimati.

PROVJERI

TRENING & DODACI

U Stepasport-u svi smo mi fanatični sportaši i zato bolje od svih znamo koliko su važna pomagala u treningu. Možda je jedan od najvažnijih Shaker. Ovim ćete lako moći napraviti izvrsne shakeove koji Vam pomažu u postizanju cilja.

PROVJERI

TRENING ODJEĆA

Bez obzira bavite li se fitnesom, hardcore bodybuildingom ili crossfitom, XXL Nutrition nudi široku paletu muške sportske odjeće. Odjeću možete koristiti za trening ili casual nošenje odluka je na Vama.

PROVJERI