DOSTAVA NARUDŽBI

DOSTAVA NARUDŽBI ZA KUPCE IZ HRVATSKE

Dostava za narudžbe iznad 80,00€ur na području Republike Hrvatske je besplatna. Dostava za narudžbe manje od 80,00€ur iznosi 7,00€ur. Narudžbe se, ukoliko nije drugačije dogovoreno, šalju Overseas kurirskom službom. Svi proizvodi u našoj ponudi nalaze se na skladištu i dostupni su odmah za isporuku. Nakon što je narudžba poslana na vašoj adresi je sljedeći radni dan. Nakon što je pošiljka poslana, Stepasport d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju gubitka ili oštećenja pošiljke. Kod primitka paketa provjerite vanjska oštećenja i ukoliko ih ima možete odbiti preuzeti paket te nas obavijestite o tome.

DOSTAVA  NARUDŽBI ZA KUPCE IZ  BiH, SRBIJA

Roba se šalje  Poštom i cijena poštarine za kupce iz BiH i Srbije iznosi 20,00€ur. Pošiljci treba 5-10 dana da dođe na vašu adresu. Mogu se desiti kašnjenja od 1 do 3 dana zbog zadržavanja robe na carini.

EU CUSTOMERS

The goods are sent with Overseas Express and the delivery costs are Austria – 10,00€ur, Slovenija 10,00€ur, Germany 10,00€ur. Depending on your location the shipment needs 5 -10 days to arrive at your address.