o nama

Stepasport d.o.o. je Tvrtka tržišno orijentirana prema prepoznatljivim robnim markama, nudeći kvalitetnu opremu svakom sportašu kako bi što lakše ostvario svoje ciljeve. Želimo uvijek biti aktivno povezani sa svojim klijentima i pružiti najbolju podršku pri kupovini u skladu sa zahtjevima i potrebama naših kupaca. Kroz našu internet trgovinu nudimo velik izbor odjeće i opreme za boks, jiu-jitsu, muay thai, judo i fitness. Garantirano prodajemo samo orginalne proizvode renomiranih proizvođača i zato sljedeći put kada tražite novu opremu ili odjeću, odaberite tvrtku koja je izgradila reputaciju kao distributer opreme vrhunske kvalitete i vrhunskih performansi.

Također cilj nam je educirati, nadahnuti i poboljšati performanse modernog sportaša, avanturista i ratnika, kroz integritet, transparentnost i uslugu.
Mi smo tim koji strastveno pomaže treninzima, prehranom i dodacima da sportaši dostignu najvišu razinu kondicije.
Naš moto je ”Make every workout count! ” i to je način na koji pristupamo svakom treningu. Svaki trening trebao bi Vas gurnuti dalje od onoga za što mislite da su Vaš um i tijelo sposobni. Koristite najbolje dodatke prehrani i opremu za Vaš sport da bi Vam olakšali treniranje i u dane kad niste svoji, kad ste umorni, depresivni, bezvoljni, učinite korak više i krenite na trening jer će Vam se to svakako isplatiti.To nije samo nešto što primijenite jednom. Natjerajte se svakodnevno da trčite malo dalje, trenirajte malo više, i sa vremenom sve će biti lakše.

Sjedište:
Donje Podotočje, Peternaci 7, 10410 Velika Gorica.
Registrirano na Trgovačkom sudu Velika Gorica Tt-09/2567-2.
MBS: 2491818.
OIB: 69752574046. IBAN:HR7623600001102074396.
Temeljni kapital: 20.000,00 kn, uplaćen u cijelosti..

Posjet izložbenom salonu samo po dogovoru uz prethodnu najavu.