POLICA POVRATA I ZAMJENE

Povrat ili zamjena.

Naša politika povrata i zamjene  traje 30 dana. Ako je prošlo 30 dana od vaše kupnje, ne možemo vam ponuditi puni povrat ili zamjenu.

Da biste bili podobni za povrat, artikl mora biti neiskorišten i u istom stanju u kojem ste ga primili. Također mora biti u originalnom pakiranju.

Da bi prihvatili vaš povrat potreban nam je račun ili dokaz o kupnji. Molimo vas da svoju kupnju ne vraćate proizvođaču.
Bilo koji predmet koji nije u izvornom stanju, oštećen je ili mu nedostaju dijelovi iz razloga koji nisu posljedica naše pogreške takav proizvod se ne može zamijeniti ili vratiti..

Povrat novca.

Nakon što vaš povrat bude primljen i pregledan, poslat ćemo vam e-poruku da vas obavijestimo da smo primili vaš vraćeni artikl. Također ćemo vas obavijestiti o odobrenju ili odbijanju vašeg povrata novca.

Ako ste odobreni, tada će se vaš povrat novca obraditi tako da ćemo uplatiti iznos kupnje na vaš račun..

Kasni povrat uplate.

Ako još niste primili povrat novca, prvo ponovno provjerite svoj bankovni račun.

Zatim se obratite izdavatelju kreditne kartice, može proći neko vrijeme prije nego što povrat novca bude službeno objavljen.

Zatim kontaktirajte svoju banku. Često postoji određeno vrijeme obrade prije nego što se objavi povrat.

Ako ste sve ovo učinili, a još uvijek niste primili povrat novca, kontaktirajte nas na {email address}.

Rasprodajni artikli.

Povrat se može izvršiti samo za artikle s redovnim cijenama. Artikli na rasprodaji ne mogu se vratiti.

Razmjene.

Zamjenjujemo samo artikle ako su neispravni ili oštećeni. Ako ga trebate zamijeniti za isti artikl, pošaljite nam e-poštu na {email address}.

Dostava.

Da biste vratili svoj proizvod, trebali biste svoj proizvod poslati poštom na: Stepasport d.o.o. Donje Podotočje, Peternaci 7, 10410 Velika Gorica.

Vi ćete biti odgovorni za plaćanje vlastitih troškova dostave za povrat vašeg artikla. Troškovi dostave su nepovratni. Ako dobijete povrat, trošak povratne dostave će se odbiti od vašeg povrata.

Ovisno o tome gdje živite, vrijeme da vaš razmijenjeni proizvod stigne do vas može varirati.

Ako vraćate skuplje artikle, razmislite o korištenju usluge dostave koja se može pratiti ili o kupnji osiguranja dostave. Ne jamčimo da ćemo primiti vaš vraćeni predmet.

Trebate pomoć?

Kontaktirajte nas na {email} za pitanja u vezi s povratom novca.